Art Basel 2024

Art Basel er et møtested for kunstnere, kunstsamlere og mange kjendiser fra kunstscenen. De høykvalitetsutstillingene viser ulike kunstformer, med både verk av moderne mestere og kunst av fremadstormende talenter. Art Basel bringer kunstverdenen til live – noe som er grunnen til at det er så vellykket.

Med sine satellittmesser arrangeres nå Art Basel fire ganger i året på tre kontinenter: i Hong Kong i mars, i hjembyen Basel i juni, i Paris i oktober og i Miami Beach i desember.

Swiss Top Events

Som en av åtte verdensberømte kultur- og sportsarrangementer i Sveits, er Art Basel medlem av Swiss Top Events. Medlemmene av Swiss Top Events er ambassadører for sveitsisk fremragende og dynamikk.

13. – 16. juni 2024

Hvert år i juni åpner Art Basel dørene sine for kunstelskere fra hele verden i Basel, Sveits.


Uansett om du er en fan av hvite kube-gallerier, innovative kuratoriske prosjekter eller offentlige kunstinstallasjoner, bør du sette av tid i kalenderen din til å besøke denne sveitsiske byen.

Byen inviterer sine borgere og besøkende til å åpne øynene for verden av digital kunst, takket være assistansen fra ARTour-appen.

Den interaktive kartet viser brukeren hvor de kan finne kunstverk rundt om i byen, og når de er på stedet, kan kunstverket komme til live. Kunstverkene er digitale objekter i virkeligheten og kan sees fra alle sider, og noen kunstverk inviterer til og med publikum til å samhandle. Det er totalt ti digitale verk å oppdage av kunstnere som Andy Picci, Erika Marthins og Tabita Rezaire.

 Art Basel  ble grunnlagt i 1970 av galleristene Ernst Beyeler, Trudl Bruckner og Balz Hilt, og er en fast post i kunstverdenskalenderen.

Sted: Messe Basel Messeplatz 10 4058 Basel Sveits

Select your currency